Col·lectivitat Forestal

Recuperant l’èpica experiència de la Revolució Social Catalana i Espanyola de 1936, amb les seves col·lectivitats agràries i col·lectivitzacions industrials; bevent de milers d’experiències utòpiques del món sencer, com els Kibbutz, les comunitats hipies, les ancestrals indiamericanes, les lluites revolucionàries, els paradisos artificials de poetes, la imaginació de les valentes, comença una experiència de transformació social i harmonització personal a la Garrotxa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s