Bici de Muntanya a la Garrotxa

bici

Un dels primers projectes productius, i alhora de gaudi i d’esport propi i de tercers és la creació i la descoberta de rutes per a la Bicicleta de Muntanya o Tot Terreny al voltant de la Vall d’en Bas, que ofereix desenes de rutes meravelloses, algunes mil·lenàries, des dels volcans o la Fageda d’en Jordà, a les planes altes del Puigsacalm o la via verda cap a Girona, que arriba fins a Sant Feliu de Guíxols.
 
Sempre i en tot moment rodejat esplèndids paisatges, de natura gairebé verge i alhora ben treballada per una pagesia viva, respirant aire net, bevent aigües pures de fonts centenàries, menjant millor que enlloc, i rodejat de milers d’anys d’historia tan singular com la del sindicat Remença, el primer del mon, del 1440, per a la fi de la servitud!
 
BTT Elèctriques per als que ja tenim una edat o menys bona forma, o normals per als que son capaços de superar sense ajuda els molts desnivells de la Garrotxa, i en especial de les faldes del Puigsacalm, on som!

Un dels pocs punts febles o reptes de l’espai i la regió és que hi ha un desnivell gairebé insalvable amb bicicleta entre la plana de la Vall d’en Bas i turons, puigs i muntanyes baixes com el Puig de l’Amat (de 500 a 900m d’alçada), i la gran plana de la zona del Pla Traver, Ciuret i el Puigsacalm (entre 1100 i 1500m), que arriba fins a Ripoll, i on trobem centenars de quilòmetres de pistes fantàstiques per a la bicicleta de muntanya, com al voltat del Castell de Milany. Totes elles molt lluny de l’asfalt.

Per això, l’Ecovila Amat ofereix un servei de transport de persones i/o bicicletes muntanya amunt, per tal de poder pedalar a la plana de més amunt i fer els descensos, que son més assequibles que les pujades en bicicleta, i menys esgotadores que les pujades a peu, per senders mil·lenaris.

També oferirem mes endavant lloguer de bicicleta de muntanya elèctrica.

Però ara mateix (degut a un robatori el maig del 2019 de 2 BTT elèctriques) no podem oferir servei de lloguer de BTT elèctrica, només de les normals. Així que si voleu que sigui elèctrica per ara cal que la porteu vosaltres.

En breu posarem aquí els diferents serveis dels que podeu disposar de transport de persones i bicicletes, i d’opció de guia en bici, que poden afegir-se a la vostra estança en tenda o a l’habitació de Ca l’Amat, o consum al bar-restaurant, o bé que podeu usar sense ser hoste i ser un visitant d’un sol dia.

També podem trobar-nos directament a indrets des d’on iniciar rutes, com Sant Privat d’en Bas, Pla Traver o la Cooperativa Verntallat a la Plana d’en Bas.

Ruta Escletxes de la Freixeneda (2-4h)

Ruta Santa Magdalena del Mont (3-5h)

Ruta Fontanils -Santuari de les Olletes (1-3h)

Ruta Fageda d’en Jordà (2h)

Ruta Volcans (2 o 4 h)

Ruta Via Verda fins a Amer (4h)

Interessats/des, podeu contactar a ecovilamat@riseup.net

 

 

BARCELONA 1936

La única Revolució Comunista Llibertària

Cases de Fusta

Construïm casetes de fusta, bones, barates i sostenibles

Walden Box

we sell Boxwood worldwide

Puig Amat

Ecologia, Cooperativisme i Revolució

BTTEPuigsacalm

Lloguer de Bicis Tot Terreny Elèctriques

World Wide Ski

descripció detallada de les estacions d'esquí al món

WIKICRÀCIA

Blog del llibre Wikicracia

A %d bloguers els agrada això: