Març 2024

Acabant les últimes tasques d’infraestructura per millorar l’espai

Des de l’octubre del 2023, quan tot just estàvem acabant la temporada de visitants i estiuejants, no hem parat de treballar, bàsicament en Seb, en Beto, en Pol, en Prem, l’Epi i en Dídac per millorar i embellir el Puig Amat, i fer més còmoda l’estada. 

IMG_20240303_083546

En Prem i l’Epi, molt actius a la Revolta Pagesa, han portat al Puig Amat les seves 25 vaques que fa anys pasturen a les finques veïnes i emprius, i a Mieres. És el seu projecte, i l’Ecovila només hi pren part deixant l’espai i ajudant en la gestió, a canvi de la neteja forestal i l’obertura d’espais i recuperació de camins i terrasses.

Junt amb la feina de neteja forestal que hem fet amb en Seb i en Pol gràcies a una subvenció europea per a això, hem recuperat unes terrasses espectaculars a la part mitjana i alta del Puig Amat, que estan obertes a tothom que hi vulgui passejar i fer un pic nic. I recuperem vells camins per fer un espai de bicicleta de muntanya.

99fe3c18-6c42-4d8d-93d2-f7f66396597d

A l’octubre vam iniciar els nous banys exteriors, 2 dutxes, 2 banys secs i 1 pixapí amb en Beto dirigint i dissenyant l’obra, i Seb i Dídac, que estem acabant ara. I al febrer, també amb el Beto dirigint i dissenyant l’obra, junt amb en Dídac, i amb l’ajuda del Chela, un altre músic brasiler, com en Beto conegut en els anys d’aventures al Brasil a la trobada de comunitats, hem enllestit en 3 setmanes la reconversió de l’antiga pèrgola i cuina exterior en un espai molt més ampli i còmode de 50m2, que permet mantenir-hi la cuina autogestionària i alhora la nova cuina i menjador per al restaurant de l’Amat en col·laboració amb Can Turó.

Autor: didacscosta

eco-sociòleg, humanista, escriptor, analista polític, filòsof, poeta, druida, activista, pensador, sommiatruites, utòpic, economista alternatiu, hipi, neorural, dibuixant, budista indiamericà, lliurepensador, ésser lliure, multidimensional i polièdric. arbre, terra, aigua, foc i aire, i un cluster d'electrons i protons volant al buit

Deixa un comentari

BARCELONA 1936

Comunisme en Llibertat

Cases de Fusta

Construïm casetes de fusta, bones, barates i sostenibles

Walden Box

we sell Boxwood worldwide

Puig Amat

Ecologia, Cooperativisme i Revolució

BTTEPuigsacalm

Lloguer de Bicis Tot Terreny Elèctriques

World Wide Ski

descripció detallada de les estacions d'esquí al món

WIKICRÀCIA

Blog del llibre Wikicracia