Actualitat

Novembre 2019
La primera reconstrucció, el paller -o la cabana o pallissa, com es diu a la Garrotxa-, ja està plenament habitable per a un habitatge i un espai d’acollida/alberg.
Ja funciona el sistema energètic amb 4 plaques solars, la caldera de pèlet, el calentador solar d’aigua, la dutxa, la pica de la cuina i una de les dues rentamans.
Falta equipar la cuina d’armaris, construir la campana de les xemeneies, activar la cuina econòmica de llenya i la llar de foc, el bany-dipòsit d’aigua negra, colocar la majoria de llums i els seus suports, i tancar la casa amb la portalada central, que ja està sent creada pel company Iago.
S’estan formalitzant els primers cossos jurídics per poder oferir servei d’allotjament a l’alberg i en acampada, que constitueix ara mateix la única font d’ingressos per seguir endavant amb les reconstruccions.
Allotjar-se a Ca l’Amat ara mateix és una bona manera d’ajudar el projecte, abonant el que es suggereix com a aportacions de 10€/persona/nit en tenda de campanya (recomanable només de Maig a Octubre), 20 €/persona/nit a la única habitació, per ara, de l’Alberg. I l’aportació en feina que cadascú desitgi aportar.
-Més endavant s’ampliaran les opcions de remunerar l’estança amb treball, però actualment el projecte necessita molts recursos en euros per poder pagar la majoria de treballs necessaris que ara son molt professionals i específics, i les eines i materials.-
Estiu 2019
Un centenar d’escoltes han passat més de mig estiu a Ca l’amat aportant alegria, debats, converses interessants, treball i un petit ajut econòmic al projecte. Queda clar que ca establir una relació estable amb els escoltes i minyons catalans, que, en combinar es seus ideals als del projecte, han creat ja de fet l’escola emancipadora que es planteja a Ca l’Amat des d’un inici.
Maig 2019
La setmana del 7 de Maig del 2019, el projecte de Ca l’Amat ha patit un gran robatori que ens ha deixat sense eines de fusteria, d’obra, de gestió forestal i sense les 2 bicicletes elèctriques que servien per al nostre transport intern i per a l’opció de lloguer de bicicletes elèctriques de muntanya. Tot plegat ascendeix a uns 9000€, ja que eren 2 bicis d’alta gamma, i les eines robades son unes 15, incloent una bona motoserra i una bona desbrossadora. Totes elles eines acabades d’estrenar, i que la policia ja ens ha deixat clar que difícilment es podrà recuperar…
És un nou gran entrebanc del projecte, a sumar als 4 o 5 grans reptes que ja hi ha hagut en els 5 anys que es va iniciar, que esperem que no ens faci defallir en aquest intent…
Si algú vol fer alguna aportació per ajudar en aquest moment crític del projecte, teniu un compte corrent aquí sota. qualsevol ajuda serà molt benvinguda, més que pel diner, pel gest, per recordar-nos que malgrat tot hi ha bona gent que entén, valora i recolza projectes com aquests.
Abril 2019

Després de l’adquisició de la terra i de reconstruir el paller de manera plenament ecològica i artesanal, els promotors inicials del projecte ens hem quedat sense recursos econòmics per seguir invertint en el projecte, i mantenim encara un gran deute amb l’equip de construcció, que estem retornant mes a mes. L’obra ha costat i ha trigat el doble de l’esperat.

Per això estem activant diversos fronts per intentar generar ingressos sense deixar de banda el nucli polític post capitalista de la proposta, com son l’inici de l’Alberg, Bar-Restaurant vegetarià, i la possibilitat de produccions derivades del bosc com Pèlets, Bolets, Ebenisteria o Fruiters.

De manera més immediata, si us agrada el projecte i voleu garantir la seva continuïtat, podeu ajudar-nos fent aportacions voluntàries al Barret Màgic que trobareu aquí quan vingueu, o al compte corrent del projecte:

Triodos Bank.
ES79 1491 0001 2120 3644 1612
Didac Sanchez-Costa
Amb el concepte: Aportació al projecte.

També podeu adquirir caps de setmana d’allotjament pagant ara per avançat, el que ens ajuda molt també.
Moltes gràcies!!

 

Entre Abril i Maig del 2019 s’està acabant l’any i mig d’obres per rehabilitar el paller, la primera edificació, que conté dues habitacions, cuina, menjador i banys.
Des del mes d’Abril 2019 podrem començar a rebre visites que es podran allotjar a l’habitació d’acollida del paller per 20€/nit.
Oferim també lloguer de bicicletes de muntanya elèctriques per explorar les muntanyes del voltant i passeigs a peu i 4×4.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

BARCELONA 1936

Comunisme en Llibertat

Cases de Fusta

Construïm casetes de fusta, bones, barates i sostenibles

Walden Box

we sell Boxwood worldwide

Puig Amat

Ecologia, Cooperativisme i Revolució

BTTEPuigsacalm

Lloguer de Bicis Tot Terreny Elèctriques

World Wide Ski

descripció detallada de les estacions d'esquí al món

WIKICRÀCIA

Blog del llibre Wikicracia

A %d bloguers els agrada això: