Actualitat

Abril 2019

Després de l’adquisició de la terra i de reconstruir el paller de manera plenament ecològica i artesanal, els promotors inicials del projecte ens hem quedat sense recursos econòmics per seguir invertint en el projecte, i mantenim encara un gran deute amb l’equip de construcció, que estem retornant mes a mes. L’obra ha costat i ha trigat el doble de l’esperat.

Per això estem activant diversos fronts per intentar generar ingressos sense deixar de banda el nucli polític post capitalista de la proposta, com son l’inici de l’Alberg, Bar-Restaurant vegetarià, i la possibilitat de produccions derivades del bosc com Pèlets, Bolets, Ebenisteria o Fruiters.

De manera més immediata, si us agrada el projecte i voleu garantir la seva continuïtat, podeu ajudar-nos fent aportacions voluntàries al Barret Màgic que trobareu aquí quan vingueu, o al compte corrent del projecte:

Triodos Bank.
ES79 1491 0001 2120 3644 1612
Didac Sanchez-Costa
Amb el concepte: Aportació al projecte.

També podeu adquirir caps de setmana d’allotjament pagant ara per avançat, el que ens ajuda molt també.
Moltes gràcies!!

 

Entre Abril i Maig del 2019 s’està acabant l’any i mig d’obres per rehabilitar el paller, la primera edificació, que conté dues habitacions, cuina, menjador i banys.
Des del mes d’Abril 2019 podrem començar a rebre visites que es podran allotjar a l’habitació d’acollida del paller per 20€/nit.
Oferim també lloguer de bicicletes de muntanya elèctriques per explorar les muntanyes del voltant i passeigs a peu i 4×4.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s